Eső, eső és megint eső

2013.05.02. 07:00

Tegnap volt május 1. Érdekesnek találtam, mivel az utcán virágos asztalok sorakoztak a főtéren. Rajtuk rózs aés gyöngyvirág, vágott és cserepes formátumban egyaránt.

Megérkezett kedvenc unokahúgom Londonországból, mivel befejezte aupair-kedését, és hzafelé menet benézett hozzánk, egy hétre. Jól szervezte a hazautazást, ugyanis azzal a géppel megy majd vasárnap este, amivel anyósom érkezik, tehát egy utat megspórolok a repülőtérre.

Balázs barátom is ellátogat hozzánk még vasárnap napközben, úgyhogy, nagy a vendégjárás, aminek örülünk, legalább a gyerekek sem csak minket látnak állandóan. Egyébként szünet van az oviban, ez az első hét, még a jövő héten is itthon lesz nagylányunk, aminek van egy jó oldala is. Sokat lesz együtt a Nagymamával, és ez mindenkinek jó, a kettejük kapcsolatának biztos hogy nagyon jót tesz.

A hátam kezd helyre állni, Anna sokat foglalkozott vele az elmúlt hetekben, jelenleg épp senki sem beteg, persze a gyerekek a hét elején átestek egy heveny takonykóron, de ez az évszakhoz tartozik.

További kellemeset, remélem, a következő bejegyzésben már szikrázó napsütésről számolhatok be. 

A bejegyzés trackback címe:

https://herblay406.blog.hu/api/trackback/id/tr215260300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása